Stil Dizajn

izbornik

O nama

Stil Design je specijalizirana tvrtka za projektiranje i proizvodnju namještaja prilagođenog Vašem prostoru, željama i potrebama modernog ili klasičnog dizajna. Glavni oslonac našeg poslovanja je kvaliteta proizvoda koju osigurava iskusan tim stručnjaka i majstora stolara potpomognuti tehnologijom koja omogućava realizaciju i najzahtjevnijih projekata.

Prilagođavamo se svakom stilu gradnje i unutarnje uređenosti bilo stambenog, poslovnog ili drugog prostora. Spremni smo prihvatiti najveće izazove današnjeg dizajna u svjetskoj industriji namještaja. Na Vaš poziv dolazi tim majstora koji svojim obrazovanjem, iskustvom te kontinuiranom edukacijom ispunjavaju sve zahtjeve i pomažu svojim savjetima!

 

Stil Dizajn info:

Stil design d.o.o za proizvodnju i usluge
Sjedište Pirinova ulica 46, 10 360 Sesvete HR
OIB: 53174738174
MB: 081045397
Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti u novcu
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
Pravni oblik : društvo s ograničenom odgovornošću
Osobe ovlaštene za zastupanje:
Admir Suljić, OIB: 07258891527
Funkcija: jedini osnivač d. o. o., direktor koji zastupa pojedinačno i samostalno

Autorska Prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama stil-design.hr vlasništvo su tvrtke Stil design d.o.o.. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti, kopirati niti dalje ustupati trećim strankama, te je svako neovlašteno korištenje ili  kopiranje sadržaja i slika podložno tužbi.
Stil design d.o.o.zadržava pravo izmjena sadržaja na ovim web stranicama.

Stil Design 2018, sva prava pridržana - Zaštita vaše privatnosti izrada: dzDesign